Kültürel Başarılar

İhlas Eğitim Kurumları, kurulduğu 1996 yılından bu yana bir çok başarıya imza atmıştır. Bu başarılardan önemli gördüğümüz bazıları aşağıda yer almaktadır.

Sebit VCloud Deneme Sınavları'nda İlk 100'de 23 derece

Sebit VCloud Deneme Sınavları'nda İlk 100'de 23 derece

Sebit VCloud Türkiye Geneli Deneme Sınavları'nda 5-6-7. sınıflarındaki öğrencilerimiz, İlk 100'de toplam 23 derece kazandı.

Sebit VCloud Deneme Sınavları'nda Türkiye İkinciliği

Sebit VCloud Deneme Sınavları'nda Türkiye İkinciliği

Sebit VCloud Türkiye Geneli Deneme Sınavları'nda öğrencimiz Muhammed Ali Ateşoğlu Türkiye ikincisi olurken, öğrencilerimiz ilk 100'de 13 derece kazandı.

Sebit VCloud SDS Sınavları'nda Türkiye Birinciliği
2021 Beylikdüzü Ortaokul

Sebit VCloud SDS Sınavları'nda Türkiye Birinciliği

Sebit VCloud tarafından düzenlenen Türkiye Geneli Süreç Değerlendirme Sınavları’nda öğrencimiz Muhammed Ali Ateşoğlu 7. sınıflar kategorisinde Aralık ve Ocak aylarında Türkiye birincisi oldu.

İhlas Kolejine Türkiye'nin Ulusal Eğitim Markası Ödülü

İhlas Kolejine Türkiye'nin Ulusal Eğitim Markası Ödülü

LOB’IN Turkey tarafından düzenlenen 2021 Uluslararası Marka Liderleri Zirvesi’nde İhlas Koleji "Türkiye'nin Ulusal Eğitim Markası Ödülü"nü aldı.

Bilim Olimpiyatları'nda İstanbul Birinciliği
2020 Bahçelievler Ortaokul

Bilim Olimpiyatları'nda İstanbul Birinciliği

Öğrencimiz Defne Ulusoy İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen İstanbul Bilim Olimpiyatları'nda Matematik Kategorisinde İstanbul birincisi oldu.

TÜBİTAK Yarışmasında Teşvik Ödülü Aldık
2020 Beylikdüzü Lise

TÜBİTAK Yarışmasında Teşvik Ödülü Aldık

TÜBİTAK Liselerarası Proje Yarışması'nda öğrencilerimiz Hayri Yağız İpek ve Mehmet Taha Kaplan Türkiye finallerinde coğrafya dalında Teşvik Ödülü aldı.