Başarılarımız

İhlas Eğitim Kurumları, kurulduğu 1996 yılından bir çok başarıya imza atmıştır. Bu başarılardan önemli gördüğümüz bazıları aşağıda yer almaktadır.

Güreşte Dünya Üçüncülüğü
2019 Bahçelievler Lise

Güreşte Dünya Üçüncülüğü

Dünya Yıldızlar Grekoromen Güreş Şampiyonası'nda Furkan Taş Dünya üçüncüsü oldu.

Yüzmede Dört Türkiye Şampiyonluğu
2019 Beylikdüzü Ortaokul

Yüzmede Dört Türkiye Şampiyonluğu

Uzun Kulvar Erkekler Bireysel Yıldızlar Kategorisinde Bera Kayra Sarıkaya dört dalda Türkiye Şampiyonluğu kazandı.

2019 Beylikdüzü Ortaokul

"Okullar Sıfır Atık İçin Yarışıyor" Yarışmasında Türkiye Birinciliği

Yarışma "Sıfır Atık Projesi" kapsamında Atık Kâğıt ve Geridönüşümcüler Derneği (AGED) tarafından yapıldı.

Mevlüthan Ak'tan Güreşte Türkiye Şampiyonluğu
2019 Bahçelievler Lise

Mevlüthan Ak'tan Güreşte Türkiye Şampiyonluğu

Gençler Greko-Romen Güreş Türkiye Şampiyonası'nda öğrencimiz Mevlüthan Ak 67 kg.'da Türkiye Şampiyonu oldu.

CALMUN 2019'dan
2019 Genel

CALMUN 2019'dan "Outstanding Delege" Ödülü

Öğrencimiz Ahmet Eren Açıkyıldız, CALMUN 2019'dan "Outstanding Delege" ödülü kazandı.

Okçulukta İstanbul Üçüncülüğü
2019 Genel

Okçulukta İstanbul Üçüncülüğü

İstanbul Okullar Arası Okçuluk Müsabakalarında takım halinde iki ikincilik, bir üçüncülük elde ettik. Bireyselde öğrencimiz Melisa Gazoz İstanbul üçüncüsü oldu.